Dos gols molt seguits al camp del Santfeliuenc condemnen el CF Igualada a la quarta derrota consecutiva

El Club Futbol Igualada perd al camp del Santfeliuenc per 2 a 0 i suma la 4a derrota consecutiva.

Els blaus no van fer un mal partit, però es van veure condicionats amb dos gols molt seguits, als minuts 21 i 28 de la primera part. Fins aleshores, els igualadins estaven portant el control del joc, tot i que sense que es produïssin grans arribades a la porteria rival. A la represa, els jugadors de l‘Igualada van disposar de nombroses ocasions de perill, entre elles un gol anul·lat, però el resultat es va mantenir amb el 2 a 0 definitiu. Amb aquesta derrota, el conjunt de la capital de l’Ania és 8è a la classificació.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada rebrà la visita de l’Europa, el líder del grup 5A de Tercera Divisió.