icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Dos metges residents de l’Hospital Universitari d’Igualada guanyen el Premi de Recerca Residents de l’Anoia 2023

La metge resident del servei de Ginecologia i Obstetrícia, Clàudia Sànchez Carbonell, i el metge resident Christian Mauricio Alvarado del servei de Geriatria, han estat els guanyadors de la 2a edició dels Premis de Recerca Residents. Un guardó, que es va lliurar el passat 27 d’octubre en el marc de La Nit de la Professió 2023, i que vol reconèixer els millors protocols de recerca elaborats pels professionals en Formació Sanitaria Especialitzada (FSE) a la comarca de l’Anoia.

En aquesta segona edició dels premis s’han rebut un total de 7 candidatures, de les quals 3 han estat finalistes. Finalment els guardons han estat pel treball de Clàudia Sànchez “Anàlisis sobre els resultats obstètrics després d’una conització”, i pel treball de Christian Mauricio Alvarado “Projecte fragilitat Anoia”.

El Premi de Recerca Residents, impulsat pel Consorci Sanitari de l’Anoia, compta amb la col·laboració de l’Institut Català de la Salut – Catalunya Central i amb el suport de la MIPS Fundació Privada.

D’altra banda, en el marc de la mateixa vetllanda, les infermeres del CAP Igualada Nord, Margarita Sánchez, Ester Castillo, Teresa Sellarès i Neus Riera, van rebre el Premi Nit de la Professió 2023 pel seu treball “Avaluació del triatge liderat per infermeria en un centre d’Atenció Primària.

tornar_radioIgualada