icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

Dos morts i 9 ferits en un accident múltiple a l’A2 a Òdena

Aquesta passada matinada s’ha produït un accident múltiple a Òdena, a l’A2, enre diferents vehícles, concretament 7. Com a conseqüència de la topada múltiple, dues persones han resutat mortes i 9 més han resultat ferides de diversa consideració. L’accident es va produïr a les 22.26 hores, concretament en el quilòmetre 555 de l’A-2, en direcció Barcelona i a tocar de la sortida Igualada/Òdena. El Servei Català de Trànsit encara no ha determinat les causes de l’accident múltiple. La topada ha provocat la mort del conductor i una passatgera d’un dels vehícles implicats. Pel que fa les nou persones ferides de diversa consideració es tracta de quatre menors i cinc adults.

Segons ha detallat el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), i publica l’ARA, dels quatre menors d’edat, tres han quedat ferits menys greus (dos traslladats a l’Hospital Sant Joan de Déu i 1 a l’Hospital d’Igualada) i un altre ferit lleu (evacuat a l’Hospital Sant Joan de Déu). Entre els cinc adults afectats hi ha una dona de 33 anys ferida greu i traslladada a l’Hospital d’Igualada, una altra dona de 46 anys ferida menys greu i també traslladada a l’Hospital d’Igualada i tres ferits lleus (un home de 28 anys, un home de 34 i una dona de 25), tots tres evacuats a l’hospital de la capital de l’Anoia.

En l’accident hi van treballar set patrulles dels Mossos d’Esquadra, set dotacions de Bombers de la Generalitat i cinc ambulàncies del SEM. Pel que fa a l’afectació viària, la via es va tallar en direcció Barcelona i es van fer desviaments per la sortida d’Igualada i per l’antiga A-2. La circulació va quedar totalment restablerta a les 03.53 hores.

tornar_radioIgualada