icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Dues cerveseres igualadines, Cervesa Els Minairons i La Lenta, premiades amb una medalla d’or als prestigiosos premis Barcelona Beer Challenge

La medalla la van guanyar en l’estil Mixed Fermentation Sour Beer (Cervesa àcida de Fermentació mixta) gràcies a la cervesa Brett & Peach Ale, la primera de la sèrie colaborativa LES BARRICADES DEL REC. El projecte de LES BARRICADES DEL REC, de Cervesa Els Minairons i La Lenta, es tracta d’una sèrie de cerveses envellides en barrica.

En el cas de la guanyadora, la Brett & Peach Ale, es una cervesa envellida durant un any en barrica de Merlot amb prèssecs de l’Ordal, per després passar un altre any de guarda en ampolla. Una cervesa àcida, amb tocs de prèssec, caràcter de fusta i campiona en el seu estil.
Birres produïdes i envellides al barri de Rec d’Igualada, amb etiqueta també de disseny local, obra del conegut dissenyador igualadí Xavi Mula, establert al mateix barri del Rec.

Desde Els Minairons i La Lenta ens asseguren que aquest guardó els hi ha donat forces per continuar amb el projecte. La cooperació entre cerveseres, un format molt habitual en el món de la cervesa artesana, té premi. LES BARRICADES DEL REC, birra i resistència.

tornar_radioIgualada