icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Dues noves empreses de l’Anoia es distingeixen amb el certificat de qualitat SICTED i 13 el mantenen

Un total de 15 empreses turístiques, productors, comerços i restaurants de l’Anoia disposen del certificat de qualitat SICTED, una distinció d’àmbit estatal que reconeix la competitivitat de les empreses del sector. Enguany, tretze empreses que ja disposaven del distintiu van superar les proves d’avaluació per mantenir-lo i les dues noves empreses que el sol·licitaven per primer cop també el van adquirir. Les noves incorporacions d’aquest any han estat l’empresa Globus Kontiki i Cava Pagès Entrena. Per aconseguir l’adhesió́ i mantenir-la, les empreses han de complir uns indicadors de qualitat, unes mesures de bones pràctiques recollides en un manual. A més,  reben  un pla formatiu, assisteixen a tallers i participen en grups de treball. Una entitat externa avalua cada any el compliment del manual de bones pràctiques i supervisa que les empreses apliquin tots els indicadors de qualitat exigits.

El Consell Comarcal és l’ens encarregat de gestionar les acreditacions d’aquest projecte, que té la voluntat d’incrementar la competitivitat de les empreses turístiques de la comarca i augmentar els estàndards de qualitats turística de la destinació́.

Les empreses i entitats turístiques, així com els productors, comerços i restaurants que estiguin interessats en adherir- se o bé vulguin obtenir més informació́, es poden adreçar al Departament de Promoció Comarcal del Consell Comarcal de l’Anoia, trucat al telèfon 93 805 15 85.

tornar_radioIgualada