icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Edu Fernández torna a l’Igualada Rigat dotze anys després

El jugador igualadí té 42 anys i malgrat que es va formar al planter de l’Igualada HC va fitxar per l’equip arlequinat com a sènior procedent del Barça on s’hi va estar des de l’any 2002 fins el 2012  Posteriorment va estar-se tres temporades a La Vendéenne francès, una al Vilafranca, dues al Vendrell, una altra al Noia i cinc al Sant Just, l’equip on han militat fins aquesta passada temporada. Ara podrà aportar una gran experiència, un fet primordial per poder encarar la pròxima capanya amb garanties.

Tot i la seva edat, Edu Fernández està convençut que pot donar un gran rendiment. Aquesta passada campanya amb el Sant Just ha estat una peça clau a l’equip. En el primer any que el club del Baix Llobregat militava a l’OK Lliga ha aconseguit classificar-se pel play-off pel títol i ha acabat com a finalista de la Copa del Rei. Jugdor internacional, amb la selecció espanyola atresora dos Campionats d’Europa (2024 i 2006) i un Mundial (2005) absoluts.

En aquesta passada temporada, Edu Fernández ha marcat 16 gols amb el Sant Just: 12 a l’OK Lliga, 1 al play-off pel títol i 3 a la Copa del Rei.

fetxa_radioIgualada
tornar_radioIgualada