RÀDIO Igualada notícies

Eduard Viles podrà tornar a competir als Europeus contra les millors seleccions

L’equip de relleus de la selecció espanyola d’atletisme va acabar en 9a posició a la prova dels 4 x 100 metres llisos. La sortida la va fer el velocista del Club Atlètic Igualada, Eduard Viles, que va competir juntament amb Sergio Ruiz, Adrià Burriel i Ángel David Rodríguez. Al final van acabar amb un temps de 39 segons i 85 centèsimes i van acabar 5ens de la seva sèrie. Les proves s’han dut a terme a la localitat alemanya de Braunchs-weig dintre dels Campionats Europeus de seleccions. Tot i que no van acabar en un bon lloc, el combinat espanyola ha aconseguit la permanència i continuarà un any més a la màxima categoria de l’atletisme continental. El campió ha estat Alemanya i els descendits, Suècia, Holanda i Turquia.