icon_radio

RÀDIO IN Esports

BLOG

L’exposició del 15è Concurs de dibuix infantil de l’Antic Gremi de Traginers d’#Igualada, de manera virtual

L’Antic Gremi de Traginers d’Igualada ha celebrat el Concurs de dibuix infantil per a les escoles d’Igualada, que enguany arriba a la 15a edició. Sota el lema Surt a veure els Tres Tombs, la participació novament va ser un èxit. A causa de la situació provocada per la Covid-19, l’exposició dels dibuixos premiats i participants (en total gairebé 180) no es farà als baixos de la Biblioteca Central com de costum, si no que es podrà visitar virtualment des del web de l’entitat fins al mes de setembre: https://www.gremitraginersigualada.com/

Els guanyadors del concurs han estat: Lola  Cuadras Armengol (I-3, Ramon Castelltort); Arel Pérez Valls (I-4, Emili Vallès); Abril Salminci Cruz (I-5, Escolàpies); Ángeles Alonso (1r, Institució Igualada); Albert Marcet (2n, Institució Igualada); Joel Costa Rubió (3r, Garcia Fossas); Nerea Palacios Martínez (4t, Gabriel Castellà); Natalia Pérez Muñoz (5è, Acadèmia Igualada); Dani Sliwinski Fil (6è, Acadèmia Igualada); Lluc Fernández Pelfort (premi especial “el cavall”, d’I-4, Garcia Fossas); Júlia Navarro Sans (premi especial “Composició”, de 5è, Jesús Maria).

L’Antic Gremi de Traginers d’Igualada han agraït el suport de la biblioteca que també ha fet difusió de l’exposició virtual a través del seu web. El repartiment de premis es durà a terme durant el mes de setembre i en el moment que es pugui es concretarà el dia, l’hora i el lloc on es durà a terme. També han volgut agrair la col·laboració de l’empresa Alfil.be, que fa possible l’acte amb el lliurament dels premis per els guanyadors.

Pel que fa a la resta d’actes programats des de l’Antic Gremi de Traginers també s’han vist afectats altres actes a causa de la situació actual: el 40è Concurs de fotografia que s’organitza amb la col·laboració de l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada s’ha ajornat fins a proper avís. El dinar de germanor que es celebra a la Tossa a finals de maig ha quedat suspès i per últim, l’excursió gremial ha quedat ajornada probablement per l’octubre.

tornar_radioIgualada