icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El 20 de juliol torna el Campus d’hoquei patins Ton Baliu en la 6a edició i les màximes mesures de seguretat

El Campus Ton Baliu d’hoquei patins es tornarà a fer del 20 al 25 de juliol, amb les màximes garanties de seguretat.

El Campus Ton Baliu arriba aquest any a la 6a edició i la intenció és seguir amb la bona harmonia que s’han fet als darrers anys. El Campus, es durà a terme al pavelló de les Comes des de les 9 h fins a les 19.30 h Al migdia hi haurà una aturada per dinar, al pavelló dels Maristes.

El capità de l’Igualada Rigat, Ton Baliu, i assegura que s’ho han pensat molt bé abans de suspendre’l per la Covid-19. No escatimaran cap mesura de seguretat perquè tothom s’ho pugui passar bé sense cap risc.

El Campus Ton Baliu és una activitat que compta amb l’organització de l’Igualada Hoquei Club i la comissió organitzadora del propi campus. La coordinació va a càrrec de Ton Baliu, Marc Muntané i Joan Raja, i compta amb el suport de monitors de luxe com diferents jugadors de l’Igualada Hoquei Club. De fet, tots els monitors han preparat un seguit de mesures de seguretat per poder primar la diversió sense que hi hagi cap risc. Això sí, Baliu assegura que en aquest campus, el més important de tot plegat és que tots els integrants s’ho passin bé.

Els interessats es poden inscriure o trobar informació a la pàgina web animans.cat/app/inscripcions

 

tornar_radioIgualada