icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El 2022 s’ha convertit en l’any de recuperació de les fires sense restriccions i Fira d’Igualada planteja un 2023 amb noves propostes

El president de Fira d’Igualada, Magí Senserrich, ha explicat a Ràdio Igualada que l’evolució de la pandèmia durant l’any passat ha permès a l’entitat recuperar, de mica en mica, l’activitat firal sense restriccions, i assolint un bon nivell de visitants i de negoci. És per aquests motius que l’entitat va poder encetar l’any 2022 amb la Fira de Reis, encara amb restriccions, però en poques setmanes es va anant recuperant la normalitat. Així, Fira d’Igualada va poder fer, a posteriori, les fires d’artesania, antiguitats, FirAnoia, el Tasta’m i la de Nadal sense mesures restrictives.

Magí Senserrich ha explicat a Ràdio Igualada que estan molt satisfets de l’acollida que ha tingut l’activitat firal, especialment durant la Fira de Setembre. En el cas de FirAnoia, segons Senserrich van recuperar molts expositors que durant la pandèmia van deixar de venir. Aquesta és, segons el president de Fira d’Igualada, un bon termòmetre que demostra que l’activitat firal compleix el seu objectiu; posar en valor allò que s’exposa, fer contactes i donar visibilitat als productes que mostra l’expositor.

Al mateix temps, el president de Fira d’Igualada afirma que afronten el 2023 amb molta energia, i ho constata la multitudinària Fira de Reis amb la que es va encetar l’any. La propera fira serà el Mercat d’Antiguitats pel proper 29 de gener, mentre que a l’abril arribarà una de les novetats; GustAnoia, una fira de gastronomia i productes de quilòmetre zero. Es consolida l’Automercat pel primer cap de setmana de maig, mentre que FirAnoia es farà el cap de setmana del 23 i 24 de setembre.

tornar_radioIgualada