icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El 21 de setembre arriba la Igualada Urban Running Night Show

La 8a edició d’aquesta cursa se celebrarà aquest any a dos espais de la ciutat: el nucli antic i el Nou centre. A més, inclourà activitats tant al matí com a la tarda. Aquest esdeveniment  es portava a terme tradicionalment al mes de maig, però ara s’ha apostat pel setembre i s’inclou en el programa d’actes de celebració de la distinció d’Igualada com a ciutat europea de l’esport.

Pel que fa a les curses del dissabte a la tarda, de 5 i 10 quilòmetres, l’organització ha preparat un recorregut molt cèntric, amb sortida i arribada a la Rambla Sant Isidre en comptes de la Plaça de Cal Font com era habitual. Es correrà en un recorregut pla i que es preveu molt ràpid i divertit. El responsable de l’Urban Running, Albert Balcells, considera que aquesta és una competició molt important per a la ciutat.

Una altra de les novetats d’aquest any, és que l’Urban  Running se suma a l’Alzheimer Race, una cursa benèfica en favor de la lluita contra aquesta malaltia. És per això que per cada inscripció es destinarà 1euro solidari a l’Associació de Familiars d’Alzheimer i altres Demències de l’Anoia. Aquesta cursa es durà a terme el diumenge 22 de setembre, amb sortida al Mercat de la Masuca i recorrerà l’anella fluvial d’Igualada. Fermí Capdevila és regidor d’Entorn Comunitari i Cooperació de l’Ajuntament d’Igualada.

Les inscripcions a la Igualada Urban Running Night Show ja estan obertes a ticketoci.net.

tornar_radioIgualada