icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El 23 de maig arriba la 4a edició de l’Igualada Urban Running Night Show i de la Igualada Nit de Shopping, amb diverses novetats

El centre d’Igualada tornarà a acollir aquesta proposta, IURNS , que suma esport, lleure i comerç i que aquest any arriba amb diferents novetats i amb un nombre d’inscrits que de moment supera de llarg el de les edicions anteriors per aquestes dates. Els carrers de la ciutat s’ompliran novament amb 2.500 corredors de tots els nivells i amb activitats comercials singulars fins la mitjanit.

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, destaca que en aquesta cursa prendran part corredors de més de 160 poblacions diferents i també esportistes d’elit.

Pel que fa les novetats de l’Igualada Urban Running Night Show d’enguany, la primera és el canvi de dates, ja que aquest esdeveniment, passarà a fer-se el 23 de maig, en comptes de celebrar-se al mes de juny, per no coincidir amb d’altres propostes com el Rec.0 i FirAnoia. D’altra banda, també s’han incorporat canvis en el recorregut, amb l’objectiu de redescobrir diferents zones de la ciutat, i evitar aglomeracions als carrers més comercials, com ara el de l’Argent.

Paral·lelament i com en les edicions anteriors, els establiments d’Igualada Comerç se sumen també a l’Igualada Urban Running Night Show amb la seva Igualada Nit de Shopping. Un centenar de botigues del centre obriran des de les 17h fins a la mitjanit i proposaran ofertes i preus especials, animació, espectacles, degustacions i activitats per a tots els públics. Els establiments de restauració també oferiran menús especials per l’ocasió.

Per últim, l’alcalde d’Igualada, assegura que aquest esdeveniment ha esdevingut un referent i, fins i tot, hi ha alguna ciutat d’Europa interessada en copiar-lo.

Es pot trobar més informació sobre aquesta proposta als webs urbanrunning.cat i igualadacomerc.cat.

tornar_radioIgualada