icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El V Meeting UEA Inquieta se celebrarà el 25 de novembre i posarà la mirada en la resiliència en clau femenina

L’acte, organitzat per la comissió de treball de la Unió Empresarial de l’Anoia, UEA Inquieta, té com a objectiu empoderar, donar visibilitat i suport a la dona directiva, professional i empresària de la comarca.

Durant la presentació de l’acte, les ponents han posat èmfasi a la situació de la pandèmia i en la capacitat de les dones per adaptar-se als canvis tant empresarials com socials que ha provocat aquesta. El títol d’enguany és la resiliència des d’una vessant femenina. Paula Arias, gerent i secretària general de la Unió Empresarial de l’Anoia, explica que “la resiliència és una de les qualitats necessàries per poder respondre als moments desafiants que estem vivint, especialment per a la dona, ja sigui en la vida privada, en l’entorn social o per desenvolupar-se en l’esfera professional”.

El Meeting comptarà amb una ponent de prestigi, Emma de Llanos, directora de diversos programes de recursos humans i professora d’EADA. Durant la jornada també hi haurà networking entre les persones assistents en un entorn distès. Des de la comissió de treball de la Unió Empresarial s’espera que l’esdeveniment segueixi tenint una bona acceptació i acollida.

L’acte tindrà lloc el proper dijous 25 de novembre a dos quarts de vuit del vespre al Restaurant Mas dels Vivencs de La Pobla de Claramunt. Aïda Torrents, membre de la comissió de treball UEA Inquieta, convida a “totes les dones empresàries, professionals, directives i inquietes” a participar a l’acte i a formar part de l’entitat.

El preu d’entrada del V Meeting és de 25€ per a les sòcies i de 35€ les no sòcies. L’acte estarà obert tant per a homes com per a dones i les inscripcions es poden fer per correu electrònic a ueainquieta@uea.cat, o bé al següent l’enllaç: https://cutt.ly/LTykQUs.

tornar_radioIgualada