icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El 4D Health signa un acord amb l’empresa tecnològica Medtep per millorar la gestió de les dades dels pacients i així evitar errors mèdics

El Centre d’Innovació per a la Simulació en Salut 4D Health ha signat un acord per treballar conjuntament amb una de les principals empreses de tecnologia en l’àmbit de la salut: Medtep. Aquest conveni permetrà al 4D Health utilitzar un software pioner que millora la gestió mèdica i fa seguiment dels pacients. Amb la incorporació de plataformes tecnològiques com uClinics i uPatient, el Centre 4D Health podrà tractar les dades dels usuaris fent un seguiment de com els tractaments estan funcionant amb els pacients i ajudant als professionals que els atenen. Així s’eviten errors ja que la informació mèdica està unificada, actualitzada al minut i disponible des de qualsevol dispositiu. A més, es revisen els protocols de diagnòstic, tractament i processos de prevenció. 

El conveni entre el 4D Health, l’empresa catalana de software Medtep i la fundació privada Fufosa (Fundació per al foment de la Salut, amb seu a Igualada)  preveu que Medtep adapti les plataformes perquè el 4D Health les pugui utilitzar en funció de les seves necessitats. L’acord beneficia el centre i també l’empresa, que podrà testejar noves funcions de la seva plataforma al 4D Health i desenvolupar projectes conjunts. Pel que fa Fufosa proveirà continguts en els projectes relacionats amb la nutrició, la dietètica i el maneig higienodietètic. L’aliança entre el 4D Health, Medtep i Fufosa s’allargarà com a mínim fins al desembre de 2016. 

tornar_radioIgualada