icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El bon funcionament de l’Estiuet 2020 fa plantejar a l’Ajuntament d’ #Igualada impulsar un Casal de Nadal en un format similar

La tinenta d’alcalde d’acció social, Carme Riera, ha explicat que l’Estiuet 2020 es va poder desenvolupar amb èxit durant aquest estiu passat amb un alt grau de satisfacció per part dels usuaris i monitors. L’Estiuet d’aquest any, en un format diferent i amb grups reduïts com a mesures de seguretat per evitar contagis de la COVID19, ha funcionat de manera satisfactòria, i això fa pensar a l’Ajuntament en replicar el model durant les festes de Nadal. Carme Riera explica que la situació actual els fa projectar unes festes de Nadal sense Saló de la Infància, al menys en la modalitat que el coneixem fins ara. La fórmula aplicada a l’Estiuet d’aquest any amb grups reduïts, diferents torns i disposar de més espais fa pensar a l’Ajuntament en què aquesta seria una bona fórmula per impulsar activitats durant les darreres setmanes del desembre i primera setmana del mes de gener. Un total de 290 nens i nenes han participat a l’Estiuet 2020.

El Consell d’Infants va seguir treballant i reunint-se durant el confinament

Carme Riera ha explicat que el Consell d’Infants va poder proseguir la seva activitat durant els dies de confinament a través de videoconferències. Al mateix temps, alguns consellers, fins i tot, van poder participar en fòrums a nivell nacional d’altres consells d’infants. Malgrat la pandèmia, i ja en la darrera fase de desconfinament, es va poder fer un tancament de l’activitat del Consell d’Infants del curs 2019 – 2020.

tornar_radioIgualada