El bon futbol del CF Igualada no és suficient per guanyar el Viladecans

El Club Futbol Igualada perd al camp del Viladecans per 2 a 1, tot i que va començar marcant.

Els blaus van fer el 0 a 1 quan faltaven dos minuts per arribar al descans gràcies a un gol de Tommy Bejarano. A la represa, els igualadins van mèrits per ampliar l’avantatge. Amb tot, va ser el Viladecans qui va marcar dos gols que van donar la volta al marcador. El primer als 3 minuts de segona part i el segon quan faltaven 15 minuts per acabar. Una vegada més, els blaus van disposar de més ocasions per empatar, però el gol no va arribar i els igualadins van acabar perdent per 2 a 1 contra un equip que s’ha col·locat líder de Primera Catalana.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada rebrà a les Comes la visita del Vilanova i Geltrú.