El bon joc de l’Igualada Femení Grupo Guzmán acaba sense premi contra el Telecable

Les igualadines van fer un bon partit, però no van tenir sort davant de porta i van acabar perdent contra el Telecable a les Comes per 1 a 4. La primera part va acabar amb victòria momentània de les asturianes per 0 a 1. A la represa, l’equip de la capital de l’Anoia va tornar a tenir opcions per marcar, però va ser el Telecable qui va ser més efectiu i va deixar el marcador amb un insalvable 0 a 4. Quan faltaven 3 minuts per acabar, Pati Miret va marcar el gol de l’honor de les igualadines que suposava l’1 a 4 definitiu.

El proper partit de l’Igualada Femení Hoquei Club Patins Grupo Guzmán serà el diumenge de la setmana vinent a la pista del Cerdanyola.