El bon treball de l’Igualada Rigat es tradueix en una gran victòria davant el Vendrell (1-2)

L’Igualada Rigat es va imposar al Vendrell per 1 a 2 i ara és 6è a la classificació de l’OK Lliga.

El partit va ser molt anivellat durant la primera part i al descans el marcador es mantenia amb empat a 0. A la represa, els igualadins van sortir molt forts i en menys d’un minut Tety Vives i Met Molas van marcar dos gols que van deixar el partit molt ben encaminat. Això sí, el Vendrell no es va rendir i també va arribar a la porteria de l’Igualada malgrat que el porter Elagi es va mostrar molt atent. Quan faltaven 8 minuts per acabar, el Vendrell va fer  l’1 a 2, que tornava a deixar obert l’enfrontament. Al tram final, l’equip del Baix Penedès va substituir el porter i es va quedar amb 5 jugadors de pista, però Elagi Deitg va continuar impecable i l’Igualada es va acabar emportant els 3 punts.

Ara l’OK Lliga s’atura durant pràcticament un mes. El pròxim partit de l’Igualada serà el 14 d’abril en què rebrà a les Comes l’Arenys de Munt.

Aquí podeu escoltar les declaracions postpartit de l’entrenador de l’Igualada, Ferran López