icon_radio

RÀDIO

BLOG

#PODCAST | El Bosc dels Carnuts amb en Marc Castells

#101 Marc Castells – Excel·lentíssim i Il·lustríssim

Comencem la nova temporada des de la casa de la ciutat, l’ajuntament d’Igualada. Concretament a la terrassa dalt la teulada on hi ha una vista magnífica de la ciutat i sobretot de la plaça. Parlem amb l’alcalde d’Igualada i ara President de la Diputació Provincial de Barcelona, en Marc Castells Berzosa. Ens explica com va entrar en la política, que en vol sortir un dia per dedicar-se a altres coses, per exemple a escriure. Llegeix els dietaris de Montaigne i en parlem off the record.

Es sincera quan enumera els motius que el porten a escollir The boxer, l’emotiva vida d’un perdedor que lluita fins al final. The fighter still remains podria ser un dels seus mantres.

La política i la seva cordial relació amb en Jordi Aymamí, el seu rival polític. En Marc reconeix més afinitat de la que semblava en un principi. L’exercici del poder, confessa, és com una partida de poker on al final has de prendre decisions en la solitud del despatx.

La carta astral ens descobreix que sota la sociable i activa personalitat de l’alcalde hi ha una persona molt sensible i tímida. Una persona aficionada a la història i a qui li agradaria viatjar més del que pot.

La vesprada deixa pas a la nit en un cel turnerià que, amb Venus a l’horitzó, promet coses que vindran. És un a reveure.

Un a reveure curt, ens torna a cridar i ens ensenya les masmorres que hi ha sota l’Ajuntament. Un indret que en altres temps va ser un infern, de ben segur.

Agraïts pel gran tracte rebut i les fotos que ens ha tirat la Montse Fontana!

tornar_radioIgualada