icon_radio

RÀDIO Caràcter Blaugrana

BLOG

#PODCAST | El Bosc dels Carnuts amb en Radu Popa “Nino”

#020 Radu Popa “Nino” – Un troll seductor, escèptic, racionalista…

Acompanyat d’una tempesta ens acompanya en Radu Popa “Nino”. És com un huracà escèptic i racionalista que escomet contra la Posmodernitat.

Vital, seductor, profund i passional ens parla de les coses políticament incorrectes que té la nostra societat líquida d’avui. Parlem amb ell de la fi dels valors absoluts, de la necessitat de meta-relats que donin sentit a un món que sembla assetjat per populismes i moviments New Age. Ell ho denuncia com una rèmora d’un passat explicat a través de mites indemostrables.

La música dels madrilenys Izal ens porta a parlar de l’assetjament sexual, del món desenfrenat dels músics i del perill dels judicis paral·lels i el totalitarisme a les xarxes socials. També ens aporta valors a través del músic Rodriguez i la seva vida. Ha vingut per posar el Bosc dels Druides potes enlaire i l’acomiadem amb un a reveure.

L’off the record continua al Farolillo entre hamburgeses i olor d’oli i carn socarrimada i acaba al Rec on la festa s’allarga per a alguns fins a l’alba.

tornar_radioIgualada