El CA Igualada prendrà part dissabte i diumenge al Campionat d’Espanya sub-23 amb cinc participants

El Club Atlètic Igualada prendrà part aquest cap de setmana al Campionat d’Espanya Sub-23 amb 5 atletes participants.

El club igualadí espera fer un bon paper tal com ha succeït en aquestes darreres setmanes en altres categories. Abdessamad Oukhelfen serà un dels integrants de l’equip i prendrà part en les proves del 5.000 metres llisos i els 1.500 metres llisos. El corredor del CAI és un dels màxims favorits en aquestes curses. De fet, la setmana passada va aconseguir la marca mínima per al Campionat d’Europa que es disputarà d’aquí a dues setmanes a Suècia. Oukhelfen va ser el segon millor atleta estatal al míting de Huelva a la cursa dels 5.000 metres llisos L’atleta del club igualadí va signar un temps de 13 minuts 39 segons i 27 centèsimes. Els altres participants del CAI que prendran part al Campionat d’Espanya sub-23 són: Nora Taher, al triple salt; Naima Ait Alibou, als 800 metres llisos; Anna Asensi, als 100 i 200 metres llisos; i Abdelhakim Hamid, als 1500 metres llisos.

El Campionat d’Espanya Sub-23 es disputarà dissabte i diumenge i les pistes del Camp Clar de Tarragona.

Foto arxiu: Abdessamad Oukhelfen