El CA Igualada s’endú 9 medalles (3 d’or, 4 de plata i 2 de bronze) als Campionats de Catalunya sub-23 i sub-20

El Club Atlètic Igualada assoleix 9 medalles als campionats de Catalunya sub-23 i sub-20, amb 3 d’or, 4 de plata i dues de bronze.

En categoria sub-23 cal destacar les victòries que van aconseguir Naima Ait Alibou que es va imposar en dues curses. La corredora del CAI va acabar primera ens els 800 metres llisos, amb un temps de 2 minuts, 16 segons i 24 centèsimes; i en la cursa dels 1.500 metres llisos, amb un registre de 4 minuts, 33 segons i 12 centèsimes. Per la seva part, Apressament Oukhelfen va ser el guanyador a la prova dels 1.500 metres llisos amb una marca de 3 minuts, 53 segons i 52 centèsimes. D’altra banda, Anna Asensi es va penjar la medalla de plata als 100 metres llisos, mentre que Nora Taher també va ho va fer en el triple salt. Finalment, Abdelhakim Hamid va ser 3r a la prova dels 3.000 metres obstacles. Cal destacar també les 3 medalles que van aconseguir els atletes de categoria sub-20. Marina Suria, als  5.000 metres llisos, i Sergi Santamaria, als 3.000 metres llisos, van ser subcampions de Catalunya. Erik Gutiérrez, per la seva part, va fer medalla de bronze en el llançament de martell.

Els Campionats de Catalunya sub-20 i sub-23 es van disputar a les pistes del Camp Clar de Tarragona.

A la foto: Marina Suria