El CA Igualada aconsegueix dues medalles al Campionat de Catalunya de Proves Combinades

L’atleta del Club Atlètic Igualada David Muñoz aconsegueix la medalla de plata al Campionat de Catalunya de Proves Combinades Sub-20. Nuria Moix, per la seva part, s’endú la medalla de bronze en categoria Sub-18.

David Muñoz va aconseguir el subcampionat de Catalunya Sub-20 en la prova del Decatló per darrere del campió que va ser l’atleta de l’Hospitalet Joaquim Rodríguez. Muñoz va sumar un total de 6.540 punts amb els següents registres en les 10 proves: 100 metres llisos: 11”43 / salt de llargada: 6,42 m. / pes: 12,56 metres / alçada: 1,79 metres / 400 metres llisos: 51”16 / 110 metres. tanques: 15”74 / disc: 30,11 metres / salt de perxa: 4,20metres / llançament de javelina: 43,73   metres/1.500 metres llisos: 4’40”89, amb els 1ers llocs en 400 metres llisos, perxa i 1.500 metres llisos   com a posicions individuals més rellevants.

Per la seva part, Nuria Moix va ser tercera en l’Heptatló amb 4.136 punts, per darrere d’Anna Tuñón, del Cornellà, que va ser la guanyadora; i d’Andrea Segovia, de la Unio Colomenca, que va acabar segona. Nuria Moix va tenir els següents parcials en les 7 proves: 100 metres tanques: 16”36 / salt de alçada: 1,52 m. / llanç. pes: 12,33 m./ salt de llargada: 5,05 m. / ll. javelina: 23,67 m. / 200 m. ll. 27”93 / 800 metres llisos: 2’40”07, essent 1ª en pes i 3ª en llargada com a posicions individuals més rellevants.

Eloi Santafé va haver d’abandonar per lesió en el Decatló Sub-23 masculí després del salt de llargada, amb els següents parcials en les 2 proves disputades: 100 metres llisos:  11”05; i salt de llargada: 6,65 m. amb el 1r lloc en els 100 metres llisos com a posició individual més rellevant.