El CA Igualada s’endú dues medalles al Campionat d’Espanya d’atletisme en pista coberta

L’atleta del Club Atlètic Igualada Nora Taher es va proclamar subcampiona d’Espanya promesa en pista coberta. Per la seva part, Guillem Carner es va penjar la medalla de bronze.

Nora Taher va assolir una marca de 12 metres i 87 centímetres en la prova del triple salt, el que li va servir per endur-se la medalla de plata. Per la seva part, Guillem Carner va ser 3r en els 1.500 metres llisos amb un registre de 3 minuts 56 segons i 1 centèsima. En aquest campionat estatal també hi van ser presents 3 atletes més del CAI. Naima Ait Alibou va ser 5a a la final dels 1.500 metres llisos; Abdelhakim Hamid va ser 7è a la final dels 3.000 metres llisos i Anna Asensi va acabar en 5a posició a la semifinal dels 60 metres llisos.

El Campionat d’Espanya promesa en pista coberta es va disputar a Salamanca.

A la foto: Nora Taher, subcampiona d’Espanya