El CAI suma 7 podis als Campionats de Catalunya en pista coberta amb tres ors, tres plates i tres bronzes

Els atletes del Club Atlètic Igualada Jordi Yoshinori Matsuoka, Darío Sirerol i Marc Sánchez es van proclamar campions de Catalunya absoluts en pista coberta a les proves que es van disputar a Sabadell. Matsuoka va aconseguir la medalla d’or en salt de llargada i va batre el rècord dels campionats amb una marca de 7 metres i 66 centímetres. Sirerol va ser el millor en triple salt, amb un millor intent de 14 metres i 75 centímetres mentre que Sánchez va guanyar en el salt d’altura, amb un millor salt de 2 metres i 11 centímetres. Per la seva part, els també atletes del CAI Eduard Viles, María Caridad Hernández i Aleix Martín van aconseguir la medalla de plata i la juvenil Dasha Malevic va aconseguir el bronze. El Club Atlètic Igualada va acabar en tercera posició per equips per darrera del Futbol Club Barcelona i l’Agrupació Atlètica Catalunya.