icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El camí fluvial de la Riera d’Òdena ja està enllestit i s’inaugurarà el mes de febrer

Té un tram de 7,28 quilòmetres, surt del nucli urbà d’Òdena i arriba fins a la desembocadura de la riera al riu Anoia, on enllaça amb la Via Blava Anoia Fase 1. A partir d’aquest mes de febrer, el camí fluvial ja es podrà recórrer de manera contínua a peu, en bicicleta, a cavall i d’altres mitjans no motoritzat.

El projecte, impulsat des de fa 7 anys conjuntament per la Diputació de Barcelona i la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena (MICOD), ha tingut un cost de prop d’un milió d’euros. La inversió ha servit per recuperar i millorar l’hàbitat natural de la ribera i el conjunt de l’espai fluvial i obrir-lo a la ciutadania perquè tothom pugui descobrir el seu valor ambiental, paisatgístic i patrimonial.

Per la MICOD, l’obertura d’aquest camí fluvial és una molt bona notícia, ja que no només dignifica i conserva un espai natural, sinó que també l’apropa a la ciutadania, ajuda a vertebrar el territori i fa possible la connexió de tots els municipis de la Conca d’Òdena per camins fluvials.

tornar_radioIgualada