icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

El Campus Universitari d’Igualada acollirà aquest divendres, 6 de març, la quarta edició de la Fira Igd Universitària

El proper divendres, 6 de març, Igualada torna a celebrar per quart any consecutiu la Fira Igd Universitària i, per primera vegada, la cita tindrà lloc al nou Campus Universitari (Av. Pla de la Massa, 8), de les 10 a les 13:30h i de les 15:30 a les 18h. L’entrada serà gratuïta.

Des de la seva primera edició, l’any 2012, la fira ha anat incrementant el seu nombre de visitants, fins a arribar l’any passat als 1.400. Pel que fa al nombre d’expositors, un total de 32 universitats i escoles superiors, tant públiques com privades, exposaran aquest any la seva oferta formativa per a poder resoldre tots els dubtes referents als estudis. Els visitants també podran trobar informació sobre l’oferta pública dels centres de formació municipals.

Com a novetat d’aquesta edició, les universitats i escoles oferiran al llarg de tot el dia xerrades informatives sobre els plans d’estudi que proposa cada centre en tres espais diferenciats del Campus. A més, prèvia inscripció a les escoles o instituts, es podrà prendre part dels workshops que oferirà l’Escola d’Enginyeria d’Igualada (EEI), per tal d’apropar als joves als estudis que ofereix. També es podrà participar d’una visita guiada pel Campus, per a conèixer les noves instal·lacions.

El Punt d’Informació Juvenil de la Kaserna també hi serà present oferint informació de tots els serveis d’interès per als estudiants (habitatge, mobilitat, beques o Erasmus+) i de totes les possibilitats que existeixen per a estudiar a l’estranger i trobar activitats de lleure per complementar els estudis. El Consell Comarcal, per la seva banda, oferirà dues noves assessories, una d’acadèmica i una altra de mobilitat, i completaran l’oferta els estands d’Ig-nova Ocupació, Ceina, i el Servei Local de Català d’Igualada.

tornar_radioIgualada