icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El Campus Universitari Igualada-UdL celebra la Jornada de portes obertes aquest dissabte en format virtual

El Campus Universitari Igualada-UdL celebra aquest dissabte 24 d’abril la Jornada de portes obertes en format virtual. Una jornada on l’estudiantat i les famílies podran conèixer tota l’oferta formativa del campus igualadí per al curs 2021-2022, amb presentacions en directe de les titulacions al llarg del dia. Per participar-hi cal connectar-se a la web http://www.portesobertes.udl.cat/ i inscriure’s-hi prèviament.

El programa inclou sis presentacions al llarg del dia. A les 10h, la del grau en Administració i Direcció d’Empreses (ADE) i el doble grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística i en ADE; a les 11h, la del grau en Infermeria i el doble grau en Nutrició Humana i Dietètica i en Fisioteràpia; a les 12h, els graus en Enginyeria Química, en Organització Industrial i Logística, i en Tècniques d’Interacció Digital i de Computació, així com el nou doble grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística i en ADE, que s’ofereix el curs vinent amb 10 places.

A les 16h, l’Escola Politècnica Superior de la UdL dedicarà una sessió a les dobles titulacions internacionals que té amb la universitat brasilera de Facens (Sorocaba), a les 17h, la xerrada informativa del què oferta el centre es farà en castellà.

El dissabte dia 15 de maig se celebrarà una nova Jornada de portes obertes, on es tornaran a oferir les presentacions per a famílies i estudiantat. Durant els mateixos dies, 24 d’abril i 15 de maig, la Universitat de Lleida presenta, també, tota la seva oferta formativa a Lleida amb xerrades virtuals que es podran seguir a través de la web.

tornar_radioIgualada