icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El Campus Universitari Igualada-UdL celebra la segona Jornada de portes obertes aquest dissabte en format virtual

El Campus Universitari Igualada-UdL celebra aquest dissabte 15 de maig la segona Jornada de portes obertes en format virtual. Una jornada on l’estudiantat i les famílies podran conèixer tota l’oferta formativa del campus igualadí per al curs 2021-2022, amb presentacions en directe de les titulacions al llarg del dia. Per participar-hi cal connectar-se a la web http://www.portesobertes.udl.cat/ i inscriure’s-hi prèviament.

El programa inclou sis presentacions al llarg del dia. A les 10h, la del grau en Administració i Direcció d’Empreses (ADE) i el doble grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística i en ADE; a les 11h, la del grau en Infermeria i el doble grau en Nutrició Humana i Dietètica i en Fisioteràpia; també a les 11h l’Escola Politècnica Superior de la UdL fa una presentació general del estudis que imparteix a Igualada i, a les 12h, presenta individualment els graus en Enginyeria Química, en Organització Industrial i Logística, i en Tècniques d’Interacció Digital i de Computació, així com el nou doble grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística i en ADE, que s’ofereix el curs vinent amb 10 places.

A les 16h, l’Escola Politècnica Superior de la UdL dedicarà una sessió a les dobles titulacions internacionals que té amb la universitat brasilera de Facens (Sorocaba) i la recent anunciada doble titulació en Enginyeria Química i Tecnologia Energètica amb la Universitat NOVIA UAS de Finlàndia; a les 17h, la xerrada informativa del què oferta el centre es farà en castellà. Tota la programació i els enllaços per connectar-se a les sessions es poden trobar a la web de la jornada de portes obertes.

tornar_radioIgualada