icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El Campus universitari #Igualada-UdL oferirà 40 noves places d’infermeria el curs vinent

La Generalitat de Catalunya ha decidit augmentar en 561 places l’oferta d’Infermeria arreu de Catalunya de cara al curs 2022-2023. Entre aquestes noves places, s’inclouen les 40 que s’oferiran al campus de la capital de l’Anoia, en un nou torn de tarda. Això farà que el campus Igualada-UdL compti, a partir del curs vinent, amb un total de 85 places del grau d’Infermeria. Aquest increment de places, arreu del país, vol donar resposta a l’alta demanda d’aquests estudis i al dèficit de personal infermer a Catalunya, accentuat per la pandèmia

La consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis, ha assegurat que el nou mapa de les places que s’ofereixen en el grau d’Infermeria, ajuda a vertebrar el territori.De les 561 noves places d’Infermeria que es crearan el proper curs, 435, gairebé el 80%, corresponen a universitats públiques. La consellera ha subratllat que aquest augment de places també vetlla per l’equitat i la igualtat d’oportunitats.

Podeu trobar més informació sobre el grau d’Infermeria que s’ofereix al campus Igualada-UdL al web www.campusigualada.udl.cat.

FOTO: Campus Igualada-UdL

tornar_radioIgualada