icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El Campus Universitari #Igualada-UdL oferirà a partir del setembre del 2020 un nou grau en Administració i Direcció d’Empreses

Aquests nous estudis es posaran en marxa al llarg del curs 2020-2021 amb 40 places disponibles, s’impartiran en bona part en anglès i impliquen l’entrada de la Facultat de Dret, Economia i Turisme al campus igualadí. Tal com ha apuntat el vicerector de docència de la Universitat de Lleida, Francisco García, aquest nou grau en Administració i Direcció d’Empreses tindrà una prescripció diferenciada, el que significa que els estudiants podran escollir si cursar-lo a Lleida o a Igualada. García ha destacat també que la intenció de la Universitat és que aquest nou grau tingui el màxim d’assignatures en anglès.

Per la seva part, el degà de la Facultat de Dret, Economia i Turisme, Eduard Cristóbal,  ha assenyalat que el estudis d’ADE són estratègics i responen a les necessitats del territori. En un sentit similar s’ha expressat l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, que ha remarcat que aquest nou grau dotarà les empreses de l’Anoia de gent preparada. Per últim, segons la consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, Àngels Chacón, aquests estudis eren necessaris per al territori.

La incorporació d’aquets nou grau reforça el campus igualadí com a centre universitari de referència a la Catalunya central i confirma l’aposta de la UdL per convertir Igualada en capital universitària.

tornar_radioIgualada