icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El campus universitari UdL proposa que Monbus allargui la línia Barcelona – Igualada fins el campus del Pla de la Massa

El delegat rector del Campus d’Igualada, Ferran Badia, ha explicat en una entrevista a Ràdio Igualada que una de les prioritats és millorar la connectivitat del campus igualadí amb els municipis i ciutats de l’entorn, però també amb aquells alumnes que venen de Barcelona. És per això que han iniciat converses amb el titular de la línia Barcelona-Igualada perquè pugui allargar el trajecte fins el campus del Pla de la Massa. D’aquesta manera, molts estudiants que arriben a la capital de l’Anoia i baixen a l’estació d’autobusos, evitaran buscar un altre transport per acostar-se a l’altra punta de la ciutat on està ubicat el campus.

Pel que fa la millora de la connexió per carretera entre Igualada i Lleida, Ferran Badia comenta que també és una prioritat. Abans, però, segons Badia, cal consolidar el Campus d’Igualada per poder reclamar, a través de la demanda, la millora d’aquesta connexió.

Finalment, pel que fa la construcció del nou campus de l’àmbit de la salut, Ferran Badia apunta que properament s’ha d’enderrocar l’edifici de l’antic hospital per poder començar les obres de construcció de l’aulari, les oficines i els laboratoris. En referència a la residència d’estudiants, des de la Universitat de Lleida considera que primer cal potenciar el creixement del campus per augmentar la demanda d’aquest servei, i després buscar la millor fórmula per dotar la ciutat d’aquest servei.

tornar_radioIgualada