icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El candidat de Socialistes d’Igualada PSC PM disposat a impulsar un nou Pla General si assumeix l’alcaldia

El candidat de SI a l’alcaldia d’Igualada, Jordi Riba, ha explicat a Ràdio Igualada que si la seva formació té l’alcaldia de la ciutat, impulsarà la reforma del POUM. Segons Riba, aquest és un tema que cal abordar, i es comprometen a fer-ho perquè consideren que l’actual està esgotat i perquè la ciutat el necessita.

El candidat i actual portaveu del PSC insisteix que és un tema complicat, però que cal posar per davant l’interès de ciutat per damunt de l’erosió que pot suposar pel govern. Jordi Riba admet que si han de posar fil a l’agulla a la revisió del Pla General ho faran diferent a fa cinc anys, sobretot pel que fa el mètode d’elaboració. El candidat de Socialistes d’Igualada remarca que ho faran d’una altra manera, no pas en el fons, però si en les formes. Riba considera que caldria millorar les explicacions,  la comunicació, difusió, recollida de propostes de la societat civil i buscant més la interacció amb la ciutadania.

Jordi Riba ha recordat que l’actual govern municipal es va presentar a les eleccions de fa quatre anys amb el compromís d’elaborar un nou POUM i consensuar-lo amb la ciutadania. Un compromís que, segons Riba, han incomplert realitzat, durant quatre anys, una política d’”Urbanisme a la carta” pel que fa aquest àmbit.

tornar_radioIgualada