icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El CAP Anoia reprèn, aquest divendres, les caminades saludables

A partir del 15 de setembre, l’Equip d’Atenció Primària Igualada Urbà tornarà a fer les caminades saludables a Igualada i voltants amb l’objectiu de millorar el benestar físic i emocional de les persones que hi participen. A diferència d’altres edicions, ara les caminades tindran una freqüència setmanal i es faran tots els divendres (laborables), fins al 31 de maig de 2024.

Durant el transcurs de l’activitat, les professionals sanitàries oferiran consells i recomanacions sobre diversos temes relacionats amb la salut (alimentació, descans, benestar emocional, tabac…). Les caminades són rutes d’unes dues hores i d’intensitat baixa/mitjana, aptes per a tots els públics. La sortida es farà a ¼ de deu del matí des del CAP Anoia (Pg. Mossèn Jacint Verdaguer, 170) i es recomana portar calçat còmode, aigua i gorra o algun altre element de protecció solar. Les inscripcions es poden fer presencialment al mateix CAP, a la planta baixa.

Les caminades són promogudes per la infermera Dolors Ortínez i la metgessa Concepció Espinós, referents d’activitat física del CAP Anoia, la nutricionista Laura Balaguer i la fisioterapeuta Cristina Segura.

tornar_radioIgualada