icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El cap de files d’ERC Igualada, Enric Conill, proposa la creació d’una taula de reconstrucció econòmica

.Conill ha explicat que “per tal d’afrontar les dificultats econòmiques que viurem en els propers mesos, cal actuar ràpid i preparar-nos perquè no sigui la mateixa gent de sempre qui en pagui les conseqüències”. En aquest sentit Conill considera “imprescindible” la creació d’una taula amb agents econòmics i socials de la ciutat: “empresaris, autònoms, comerciants, entitats del tercer sector i tots els grups municipals del consistori” per tal de “prendre les mesures que es necessitin per ajudar a reactivar l’economia, evitar la destrucció de llocs de feina, garantir unes condicions laborals dignes i treballar per buscar oportunitats en una nova situació d’extremada dificultat per a molta gent”. El cap de l’oposició també considera “molt necessari” fer aquesta taula “de manera coordinada” amb la resta del teixit econòmic i social de la Conca d’Òdena i apunta que “cal treballar junts i alhora cal prendre mesures singulars, exercint la capitalitat d’Igualada”.

Conill ha manifestat que “ara tocar remar junts i treballar plegats per evitar que molta gent vegi empitjorada la seva situació econòmica” i apunta que “per part nostra farem tot el que està a les nostres mans, serem al costat d’empresaris, autònoms, comerciants i treballadors per treballar i esmorteir les conseqüències econòmiques que vindran” i, assegura que, “estarem al costat del govern municipal si pren mesures concretes per defensar i reactivar l’economia local”.

Finalment, Conill explica que “ens hem posat en contacte amb més d’un centenar d’entitats i associacions que viuen de manera directa les conseqüències del confinament i que veuen afectat el seu dia a dia de manera significativa”. Aquests contactes s’han fet, especialment, en l’àmbit econòmic, educatiu i social per tal d’atendre les moltes demandes i necessitats que tenen i tindran”.

tornar_radioIgualada