icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El CAP #Igualada Nord organitza la conferència “Empoderem els pacients amb diabetis”

L’activitat, impulsada en el marc del Dia Mundial de la Diabetis, es durà a terme demà, a les onze del matí al Centre Cívic Nord. La conferència anirà a càrrec de diferents professionals del CAP Igualada Nord; d’una banda, Sílvia Soler, referent de Benestar Emocional i Salut Comunitària, i Alícia Zamora, integradora social, presentaran els recursos comunitaris existents a la comarca de l’Anoia i a la ciutat d’Igualada que poden facilitar el benestar físic i emocional als pacients amb diagnòstic de diabetis, com tallers, xerrades, grups de benestar emocional, o activitat física. Per la seva banda, Esther Maldonado, responsable de l’Associació de Diabètics de Catalunya a l’Anoia presentarà, també, les eines i recursos que ofereix l’associació.

En un segon bloc, l’infermer Adolf Castro i la nutricionista Núria Duran parlaran sobre el programa d’activitat física per a pacient diabètic, i se centraran en el paper de l’alimentació i l’esport com a factors clau per mantenir la qualitat de vida de les persones amb diabetis.

L’activitat, organitzada amb el suport de l’Associació de Diabètics de Catalunya – Delegació de l’Anoia, finalitzarà amb un exercici de Mindfulness per treballar la gestió de l’estrès, que pot repercutir en un augment de la glicèmia. Les places són limitades i per participar cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç, https://adc.cat/activitat/conferencia-empoderem-els-pacients-amb-diabetis/

tornar_radioIgualada