icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El CAP #Igualada Nord organitza un taller per mostrar a les famílies com actuar davant les malalties dels infants

El taller, que anirà a càrrec de l’equip d’infermeria pediàtrica del CAP Igualada Nord, tindrà lloc el proper dilluns dia 26 de setembre, a les sis de la tarda, al Centre Cívic Nord. En aquesta trobada, el CAP Igualada Nord donarà les claus per actuar davant els principals motius de malaltia en infants. L’activitat servirà per orientar a les famílies per actuar amb tranquil·litat i coneixement davant les malalties més habituals que poden patir els nens i nenes, com ara, febre, tos, mocs gastroenteritis i/o processos vírics comuns.

Aquest taller és gratuït i per participar cal inscriure’s prèviament al telèfon 93 804 50 92 o bé a través de la web https://centrecivicnord.miram.cloud/.

La iniciativa forma part dels tallers i xerrades que el CAP Igualada Nord impulsa per a les famílies amb l’objectiu d’empoderar els pares i mares en la criança dels fills. Les famílies poden transmetre a l’equip de pediatria del CAP els seus interessos i suggeriments per a properes activitats a través del Facebook o Twitter @CAPNordIgd.

tornar_radioIgualada