icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El Casal Popular d’Igualada celebra el seu 5è aniversari i el 10è de Casals Populars a Igualada

El Foment hereta els 5 anys de vida del Casal Independentista La Teixidora, que el 2016 es va fusionar amb el Casino Foment donant forma a l’actual Casal Popular i celebra així 10 anys de teixit associatiu de la ciutat sota la defensa dels valors d’una llengua, una cultura i un territori.

La vetllada s’iniciarà demà divendres a les 19:30h amb la inauguració de l’exposició “10 anys de Casals Populars a Igualada” que anirà acompanyada d’un concert de jazz a càrrec de Marta Garrett i Jaume Llombart.

El dissabte seguirà la celebració que s’iniciarà a les 12:30h amb un espectacle contacontes, a càrrec de les igualadines Anna Marsal i Elisabet Serra. Tot seguit, l’Espai Gastronòmic del Foment oferirà a les 14h el Dinar de Nadal i el tradicional Quinto de Nadal, amb Nacho Ferrer “Bardaler”.  I durant la tarda tindran lloc diversos concerts al mig de la Rambla Sant Isidre, tots ells de grups igualadins per promoure el talent local, com el pop d’autor de Paunezz, el hip-hop combatiu d’El pa de cada dia, el neo-soul electrònic de Red Pèrill i la música de PD Efa.

Totes les activitats són gratuïtes, excepte el dinar que té un preu de 15 euros, 12 per les sòcies, i cal comprar el tiquet al Casal o bé fent la reserva enviant un correu a casalpopularigd@gmail.com.

tornar_radioIgualada