El CB Igualada acaba perdent a Vic (86-83) però dona la cara en un partit de gran qualitat

El Club Bàsquet Igualada va perdre a la pista del Vic per 3 punts de diferència (86 a 83) en un partit que no es va decidir fins als últims segons.

Els dos equips van exhibir un joc de qualitat amb una gran eficiència anotadora. Al descans, el conjunt igualadí guanyava per 6 punts de diferència. A la represa, els jugadors vigatans van aconseguir donar la volta al marcador, encara que el partit va continuar molt anivellat. A l’últim període es van viure els moments més emocionats. Els igualadins van fer un parcial de 7 a 0, però el conjunt osonenc ho va contrarestar i es va posar per davant. Al darrer minut, el Vic es va situar 3 punts per damunt. Quan era a punt de sonar la botzina, l’Igualada va disposar d’un llançament triple però la pilota no va entrar i va acabar perdent per 86 a 83.

Aquest dissabte l’Igualada rebrà a les Comes la visita del Club Bàsquet Valls.