El CB Igualada assoleix una victòria brillant contra el Vic (102-88), el líder de la Lliga EBA

El Club Bàsquet Igualada va guanyar el Vic per 14 punts de diferència (102 a 88) en un partit en què va dominar de començament a final.

El conjunt igualadí va demostrar que es troba en el millor moment de la temporada i ho va fer en una gran exhibició contra el líder de la Lliga EBA. El partit va venir condicionat per dues faltes personals al primer minut del pivot igualadí Miki Stobart. Tot i així, l’Igualada va ser capaç de sobreposar-se i al descans i dominava per 9 punts de diferència sense que l’equip vigatà pogués acostar-se al marcador. A la represa, el resultat es va incrementar per a l’equip de la capital de l’Anoia fins arribar amb el resultat de 102 a 88 final i que manté l’Igualada a en tercera posició a la classificació.

Aquest diumenge el Club Bàsquet Igualada visitarà la pista del Valls, el 4rt classificat de la Lliga EBA.