El CB Igualada assoleix una victòria èpica (77-82) a la pista de l’Olivar de Saragossa

El Club Bàsquet Igualada va guanyar a la pista de l’Olivar de Saragossa per 5 punts de diferència (77 a 82) en un partit èpic. El conjunt igualadí es va enfrontar a un rival format per jugadors joves, molts dels quals internacionals júniors. El primer quart va ser força anivellat, però a partir del segon període l’equip de Saragossa va començar a agafar avantatge. A la mitja part, l’Igualada perdia per 4 punts de diferència. A la represa, l’Olivar va continuar per davant i va ampliar la diferència a 9. De tota manera, a l’últim quart tot va canviar. Els igualadins van fer un gran treball col·lectiu i van aconseguir donar la volta al marcador fins a situar-se amb el 77 a 82 definitiu. Aquest dissabte l’Igualada rebrà a les Comes la visita del Palma Air Europa.