El CB Igualada femení aconsegueix una gran victòria contra el CB Valls

El Club Bàsquet Igualada femení s’imposa al Valls per 7 punts de diferència (68 a 61) i ara és 2n a la classificació de Primera Divisió.

L’enfrontament va començar amb diverses alternances al marcador. Al descans, l’equip de la capital de l’Anoia perdia de 4 punts (32 a 36). A la represa, el conjunt igualadí tenia problemes per posar-se per davant. A més, al final del tercer quart el resultat seguia sent favorable a l’equip de l’Alt Camp per 4 punts de diferència. Ara bé, a l’últim període tot va canviar. Les igualadines es van mostrar més agressives i als darrers minuts  es van posar per davant. Al final van acabar imposant-se pel 68 a 61 definitiu.

El proper partit del Club Bàsquet Igualada femení serà el 10 d’abril, a la pista del Cornellà.