El CB Igualada femení cau a la pista del TGN Bàsquet (55-49) però es manté 3r a la classificació

El Club Bàsquet Igualada femení va perdre a la pista del TGN de Tarragona per 6 punts de diferència (55 a 49) en un final molt ajustat.

El partit va començar molt igualat i al final del primer període el resultat era d’empat a 12. De tota manera, al segon quart la situació va canviar i l’equip tarragoní es va posar per davant. Al descans, l’equip de la capital de l’Anoia perdia per 7 punts de diferència (27 a 20). A la represa, l’enfrontament es va tornar a anivellar i l’Igualada va estar a punt de tornar donar la volta al marcador. Amb tot, al tram final el TGN va disposar de molts llançaments de tirs lliures i el partit va acabar amb derrota de l’Igualada per 55 a 49. Tot i haver perdut, el conjunt igualadí es manté en tercera posició a la classificació per mantenir-se a Copa Catalunya.

Aquest dissabte el Club Bàsquet Igualada femení jugarà a les Comes contra el JET Terrassa.