icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El CB Igualada femení, de Sergi Alamillo, ja té perfilada la plantilla de cara a la temporada vinent a Copa Catalunya

De tot plegat en destaca la continuïtat de l’entrenador, Sergi Alamillo, que darrerament ha anat complint els objectius de l’equip. A més, quan es va donar per finalitzada la temporada per la pandèmia, el passat 8 de març, l’Igualada es trobava a una sola victòria de la sisena posició. En aquells moments faltaven 6 jornades per acabar el campionat de lliga i l’equip anava de pujada.

Ara podrà comptar amb diverses jugadores que ja eren a l’equip aquesta passada temporada. Així doncs, seguiran al Club Bàsquet Igualada femení: Elia Compte, Carlota Carner, Judit Lamolla, Magda Jané, Marta Amatllé, Carla Escuert, i pujarà al primer equip provinent del júnior A Paula Iglesias.

Pel que fa a les incorporacions, arriben Montse Pujolreu, una jugadora que ve del Mataró i que compta amb molta experiència després de jugar en equips com el Lima Horta B, de la Lliga Femenina 2. També tornarà Clara Mas, una jugadora igualadina que les darreres temporades ha jugat a al Lleida i al Balaguer, Júlia Calafell, una base de Cervera que els dos darrers anys ha jugat als Estats Units a la lliga universitària.

Pel que fa a les baixes, de moment no seguiran Santa Carrasco i Clàudia Gener.

tornar_radioIgualada