El CB Igualada femení perd contra el Draft Gramenet (60-61) tot i dominar pràcticament tota l’estona

El Club Bàsquet Igualada va perdre a les Comes contra el Draft Gramenet per 1 punt de diferència (60 a 61) en un altre final emocionant.

Les jugadores igualadines van fer un gran partit i van anar per davant en el marcador pràcticament tota l’estona. Ara bé, quan faltaven 7 minuts per acabar, el conjunt rival va aconseguir donar la volta al marcador. Tot i així, l’equip de la capital de l’Anoia no es va rendir i va buscar la manera de tornar a posar-se per damunt. Fins i tot, va tenir l’opció de guanyar amb un llançament a l’últim segon, però la pilota no va entrar. Al final, derrota de l’Igualada femení per 60 a 61, encara que es manté en 6a posició a la classificació de Copa Catalunya.

Aquest cap de setmana el Club Bàsquet Igualada femení descans. El pròxim partit serà el dissabte de la setmana vinent contra el Roser.