El CB Igualada femení perd contra el Roser (53-54) en un altre final ajustat

El Club Bàsquet Igualada femení va perdre a casa contra el Roser per 1 punt de diferència (53 a 54), tot i que va tenir opcions d’endur-se la victòria a l’últim segon.

El conjunt igualadí va començar molt bé i al final del primer període guanyava per 9 punts de diferència. Al segon període la situació va continuar igual i al descans l’avantatge seguia sent favorable a l’Igualada, aquest cop per 6 punts (30 a 24). A la represa, l’equip de la capital de l’Anoia va tenir problemes per anotar, un fet que va aprofitar el Roser per posar-se per davant. Al final del tercer quart, l’Igualada perdia de 3 punts. L’últim quart va ser frenètic i quan faltaven pocs segons per acabar, el resultat era favorable al conjunt de Barcelona per 1 punt. Les igualadines van buscar una cistella que els donés la victòria, però no va entrar i el resultat va acabar amb el 53 a 54 a favor del Roser. Amb aquesta jornada ja s’ha acabat la primera fase de Copa Catalunya. L’Igualada iniciarà la segona fase al grup per evitar el descens de categoria. Com que els partits amb rivals directes ja es comptabilitzen, començarà a mitja taula amb un balanç de 4 victòries i 4 derrotes.

El Club Bàsquet Igualada femení disputarà el primer partit de la segona fase el 3 de març a les Comes contra el Club Natació Terrassa.