El CB Igualada femení s’imposa al Granollers i suma la primera victòria de la temporada

El Club Bàsquet Igualada femení s’imposa al Granollers per 9 punts de diferència (67 a 58) i ara és 3r a la classificació de Primera Divisió.

Les igualadines van fer un bon partit i van dominar des de bon començament. Al descans, l’equip de la capital de l’Anoia anava per davant amb 6 punts de diferència (33 a 27). A la represa, el partit es va anivellar i a l’últim quart el Granollers es va posar per davant 2 punts amunt. Ara bé, les jugadores de l’Igualada es van mostrar molt concentrades, van donar la volta al marcador i van acabar guanyant pel 67 a 58 final.

Aquest diumenge, el Club Bàsquet Igualada rebrà a les Comes la visita del Valls.