El CB Igualada femení, tot i fer un gran partit, cau contra el Roser i queda eliminat de les fases d’ascens

El Club Bàsquet Igualada femení perd contra el Roser per 8 punts de diferència (52 a 44) i queda eliminat de les fases d’ascens a Lliga Femenina 2.

Les igualadines van fer una gran primera part i van arribar al descans amb un marcador favorable de 6 punts (21 a 27). Era un bon presagi per a l’equip, que estava brillant en defensa. A la represa, el conjunt de la capital de l’Anoia va sortir igual de concentrat, tot i que va arribar al final del tercer període amb un avantatge de només 1 punt. Al tram final, el Roser va estar més efectiu en atac i les igualadines van acabar perdent pel 52 a 44 definitiu (8 punts de diferència).

Els equips que s’han classificat per a la segona fase d’ascens a Lliga Femenina 2 són el Lleida i l’Hospitalet.