icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El CB Igualada renova la plantilla i seguirà tenint el mateix equip il·lusionant de les darreres temporades

El Club Bàsquet Igualada ha renovat tota la plantilla, a excepció del pivot Pape Bocar, i ha recuperat l’igualadí Salvador Farrés, que ara jugava a l’Almeda.

El conjunt igualadí podrà seguir comptant amb un equip que s’ha mantingut a la part alta de la classificació de la Lliga EBA les dues darreres temporades. Jordi Martí seguirà sent l’entrenador d’una plantilla que entre tots es coneixen molt bé. D’aquesta manera, l’equip estarà format per Edu Burgès, Xexi Carrión, Miquel Benito, Carles Fons, Edu Tejero, Pau Camí, Oriol Mateu, Jordi Torres, Jaume Torres i Roger Pérez. Com a novetat, Jordi Martí ha volgut recuperar Salvador Farrés, un ala-pivot de 21 anys format al club igualadí i que ara militava a l’Almeda de Copa Catalunya.

El Club Bàsquet Igualada de Jordi Martí mantindrà el mateix equip tècnic que la temporada passada. Disposarà dels entrenadors ajudants Àxel Renau, Marc Rovirosa i Pau Castelltort, a més del preparador físic Eloi Sadurní.

A la foto: l’Igualada mantindrà la plantilla que es va classificar per a les fases d’ascens el 2019 a excepció de Miki Stobart (el primer jugador per l’esquerre de dalt).

tornar_radioIgualada