El CB Igualada s’imposa a un gran CB Salt (72-67)

El Club Bàsquet Igualada va derrotar el Club Bàsquet Salt per 5 punts de diferència (72 a 67) i és tercer a la classificació de la Lliga EBA.

El conjunt igualadí no va fer una bona primera part i va arribar al descans amb un resultat de 4 punts en contra. Al tercer període, l’equip de la capital de l’Anoia va patir força errades en atac i defensa que no els deixaven remuntar el marcador. Ara bé, a l’últim quart tot va canviar. Els jugadors de l’Igualada van fer un canvi radical i van ser capaços de superar la defensa visitant. Un parcial de 9 a 0 va servir per donar la volta al marcador i exhibir un joc de qualitat. Als últims instants, l’equip gironí va prémer l’accelerador, però l’Igualada va acabar enduent-se el partit pel resultat final de 72 a 67.

Aquest dissabte el Club Bàsquet Igualada jugarà a la pista del Club Bàsquet Vic.